+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Новини

VI Міжнародний Медичний Форум

VI Міжнародний медичний форум «Інновації в медицині – здоров'я нації»

15-17 квітня 2015 року у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбудеться VI Міжнародний Медичний Форум «Інновації в медицині – здоров'я нації» – головна подія охорони здоров'я України, яка об'єднує потужну науково-практичну програму, школи, найбільші в Україні спеціалізовані виставки та створює міжнародну платформу обміну досвідом та підвищення кваліфікації фахівців охорони здоров'я. За організацією, кількістю та географією експонентів, масштабністю експозиційної частини, насиченістю науково-практичної та ділової програми, активністю відвідування Форум по праву вважається найвизначнішою подією у сфері охорони здоров'я України.

Форум відбувається за підтримки Президента України та під патронатом Комітету Верховної Ради України з питань охорони здоров'я.

Організатори – Національна академія медичних наук України, Компанія LMT.

Офіційна підтримка – Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Державної служби України з лікарських засобів, Київської міської державної адміністрації.

За сприяння – медичних асоціацій, громадських об’єднань, вищих навчальних медичних закладів України, соціальних фондів.

Генеральний партнер Форуму: Toshiba Corporation.

Партнери: ALT Україна, Аmed, INTERO, UMT+, Мед Ексім, ПОЛІПРОМСИНТЕЗ, Протікання Солюшенз Україна, СІНЕВО Україна, УКР ДІАГНОСТИКА, ХІМЛАБОРРЕАКТИВ, Експерт, ЕМСІMEД.

Інтегрований підхід Форуму поєднує найбільші в Україні спеціалізовані виставки та створює простір для взаємодії науки, практики, техніки та бізнесу:

новости от http://www.mif-ua.com

Форма зворотнього зв'зку