+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Медичні меблі

Приватне науково-виробниче підприємство «Атон» є одним з провідних українських виробників сучасної високоякіснх медичних меблів.
Практично всі вироби, представлені на цьому сайті, з'явилися у відповідь на конкретні запити лікарень, клінік, пологових будинків та інших лікувальних закладів, пройшли успішні випробування в процесі реальної експлуатації і, при необхідності, були вдосконалені з урахуванням зауважень і побажань співробітників цих закладів.
Ми дякуємо всім медичним працівникіам та іншим фахівцям, які брали участь в їх створенні.

Торгове обладнання

Одним з напрямків діяльності ПНВП «Атон» є виробництво торгівельного обладнання та POS-матеріалів для оптимального розміщення продукції в місцях продажів.

Приватне науково-виробниче підприємство «Атон»

Крім продукції та послуг, представлених на цьому сайті, наша компанія випускає інші металовироби з полімерним покриттям, такі як сейфи, архівні та серверні шафи, столи і ящики для інструменту, корпуса розподільних щитів, електричних, електронних, електронагрівальних та електроосвітлювальних приладів, а також надає послуги з розробки, проектування, конструювання з попередньою оцінкою вартості нових або спеціалізованих виробів, ремонту і відновленню медичних меблів і торгового обладнання, що були в експлуатації.


Форма зворотнього зв'зку