+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Новини

НОВИНКА! СХОДИНКИ МЕДИЧНІ (СХІДЦІ МЕДИЧНІ) АТОН СМ-02

Східці медичні (сходинки медичні) з поручнем АТОН СМ-02 призначені для комфорту пацієнтів та медичного персоналу при проведенні процедур.

Медичні сходинки дозволять пацієнту з більшою легкістю долати складнощі при  підйомі на медичну кушетку, операційний стіл, крісло тощо.

Східці медичні використовується в медичних кабінетах та призначені для опори при переміщенні у вертикальному напрямку.

Подвійні східці представляють собою металевий каркас, виготовлений із металевої труби квадратного перетину, фарбованої порошковою фарбою з антибактеріальними властивостями, та дві опорні площадки, обтягнуті якісним шкірозамінником (вінілштучшкірою).

Виготовляється у трьох кольорах – синій, бежевий, салатовий. Також можливий вибір іншого кольору оббивки (у вашому корпоративному стилі або за власними уподобаннями) на замовлення.

Конструкція має поручень для зручності використання.

Матеріали і комплектуючі, що використовуються в конструкції, а також захисно-декоративне полімерне покриття пройшли необхідні перевірки та допущені для використання в медичних меблях.

Подивитись технічні характеристики або зробити замовлення: http://aton-dnepr.com/med-furniture/apec-accessories/606.html

Залишились питання? Телефонуйте за номерами (067) 785-54-55, (056) 785-54-55 або звертайтесь до ваших персональних менеджерів.

Форма зворотнього зв'зку