+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Новини

НАМ 24 – ВІДЗНАЧАЄМО РАЗОМ З ВАМИ ТА ДАРУЄМО ПОДАРУНКИ!

НАМ 24 – ВІДЗНАЧАЄМО РАЗОМ З ВАМИ ТА ДАРУЄМО ПОДАРУНКИ!

28 листопада 1998 року було створено приватне науково-виробниче підприємство "Атон"...

Якщо говорити мовою аналогій - у світі виробників українських медичних меблів наша компанія вже давно не дитина і навіть не підліток, а молода, повна сил, енергії та прагнень молода людина.

І хоча 24 роки для людини – не так багато, але для підприємства – це важлива віха. Рік у рік компанія “Атон” змінювалася та адаптувалася до реалій часу, долала випробування, пристосувалася до потреб Партнерів та ринку, прислухалася до побажань Клієнтів.

За цей час ми, як і будь-який живий організм, як і кожен український виробник пережили різні етапи “дорослішання”: були й кризи, й перемоги. За 24 роки ми суттєво розширили свій технологічний парк, який сьогодні дозволяє нам виконувати понад 90% операцій з виробництва медичних меблів на власних потужностях, збільшили штат висококваліфікованих спеціалістів до 70 осіб, взяли участь у десятках регіональних, всеукраїнських та міжнародних виставок та конференцій, отримали декілька міжнародних сертифікатів якості, що неодноразово ставали “Лідером року” у національному бізнес-рейтингу, розробили понад 300 модифікацій медичних меблів, а найголовніше – поставили у майже 1000 лікувальних закладів України та дружніх країн нашого виробництва понад 100 000 одиниць продукції.

Вступаючи в уже чвертьстолітній вік, наша компанія намагається впевнено дивитися в майбутнє, попри вкрай важкий час для нашої країни та, в принципі, для всього цивілізованого світу. Впевненість наша базується на злагоджених діях, відповідальності, ентузіазмі, цілеспрямованості, високих амбіціях та надійній підтримці, скажімо навіть більше – дружбі з Клієнтами та Партнерами, адже завдяки вам ми стали тими, хто ми є зараз.

І на подяку ми хочемо цього року започаткувати традицію не лише отримувати, а й дарувати подарунки!

На честь нашого 24-річчя даруємо знижку від 24% до 45% на найпопулярніші позиції нашого асортименту.

Встигніть до 15/12/2022 скористатися можливістю отримати буквально наступного дня після замовлення високоякісні надійні медичні меблі!

Коротка інструкція отримання подарунка ;)

Крок 1: скористайтесь одним зі зручних для вас способів отримання “Святкового прайс-листа”:

- виберіть на сайті позицію зі знижкою 24% або 45%, покладіть її в "Кошик" і чекайте дзвінка наших менеджерів протягом 30 хвилин;

- зверніться до свого персонального менеджера або за телефоном (067) 785-54-55.

Крок 2: оберіть товари, які вас цікавлять. За потреби наші менеджери з величезним задоволенням допоможуть вам.

Крок 3: підтвердіть замовлення нашого фахівця.

Крок 4: отримайте медичні меблі українського виробництва через 1-2 дні та починайте їх використовувати за призначенням! ;)


Гарного настрою, продуктивної роботи та мирного неба над головою, Друзі!

Форма зворотнього зв'зку