+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Новини

Лідер галузі – 2017

Компанія "Атон" увійшла до числа найкращих підприємств України з авторитетної оцінки Національного бізнес-рейтингу та визнана «Лідером 2017 року». Наразі успішність, стабільність та високу репутацію підприємства підтверджує престижна нагорода.

 

Власник ПНВП "Атон" С.А. Щербина з сертифікатом премії

Кожна перемога має 4 джерела: бажання, працю, талант і єдність. Наші бажання, мрії та цілі змушують нас рухатися вперед, шукати нові шляхи до успіху та відкривати невідомі горизонти.

За 20 років ПНВП "Атон" перетворилося з невеликого підприємства, що випускало один вид продукції - ліжечко новонародженого, на підприємство-лідера ринку медичних меблів України, що випускає понад 100 видів медичних меблів. У свою роботу ми вкладаємо не лише працю, а й душу. Професіоналізм, самовіддача і, звичайно ж, любов до своєї справи дають нашій команді можливості постачати клієнтам якісні медичні меблі, які служить лікарям та їхнім пацієнтам довгі роки, а також бути попереду багатьох конкурентів, лідирувати на українському ринку.

Підтвердженням цього є нагорода Національного бізнес-рейтингу, який провів об'єктивну комплексну оцінку результатів нашої діяльності та визнав нас «Лідером 2017 року».

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже понад 14 років і за цей час завоював довіру та повагу ділової спільноти за прозорість та незалежність оцінок.

Форма зворотнього зв'зку