+38 (067) 785-54-55 відділ продажів

+38 (067) 566-40-62 відділ постачання

Новини

Система ProZorro стала обов'язковою для використання по всій Україні.

Система електронних торгів ProZorro з 1 серпня стала обов'язковою для використання по всій Україні.

«Якщо з 1 квітня всі свої надпорогові тендери (від 200 тис. для товарів і послуг і від 1,5 млн. грн. — для робіт) у ProZorro перевели центральні органи влади, великі держпідприємства та природні монополісти, то тепер ProZorro є обов'язковим також для місцевих органів. влади, комунальних підприємств та інших організацій, які використовують кошти платників податків», - повідомляє прес-служба Міністерства економічного розвитку та торгівлі України (МЕРТ).

Досвід першої хвилі переходу в ProZorro показав, що жодних перешкод чи труднощів із запровадженням електронної системи для замовників немає. Система ProZorro значно спрощує для закупників процедуру закупівель та дозволяє їм економити.

1 червня прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що керівників державних органів, які не перейдуть на систему публічних електронних закупівель ProZorro до 1 серпня 2016 року, буде звільнено.

Хотілося б згадати слова колишнього прем'єр-міністра: система електронних закупівель Prozorro у 2016 році дозволить заощадити близько 5 мільярдів гривень, у наступні роки економічний ефект системи зросте у кілька разів.

  

Форма зворотнього зв'зку